Levertijd en kosten

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Uitzonderingen:

Bij 'vooraf betalen wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard. 

Foto's op plexiglas, canvas, op hout, forex, aluminium, grote lijsten hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

Ophalen in Leiden

Verzenden is niet nodig, je haalt het gewoon op in onze winkel in Leiden. Altijd verstandig voor breekbare producten. Wanneer je het besteld voor 12.00 uur dan kun je het de volgende dag ophalen. Wil je het dezelfde dag nog ophalen dan dient je order uiterlijk 16.00 uur bij ons binnen te zijn. Dit heeft een toeslag van 10%. In beide gevallen krijg je per email bericht zodra het voor je klaar ligt. Zie ook onze openingstijden.

Brievenbus indien mogelijk

Van Straaten post voor de brievenbuszendingen. Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Naar België en overige EU landen leveren we brievenbus zendingen met Priority. De kosten van een brievenbuspakketje zijn afhankelijk van het gewicht. Deze worden getoond wanneer je een bestelling plaatst.

Pakketdienst

Duitsland en België € 8,95.
Wijnflessen hebben een toeslag bij grote aantallen.

Zodra de bezorger bij de 1e afleverpoging het pakket niet kon afleveren, en niet kon of mocht afgeven bij de buren, krijg je naast het bekende briefje in de bus, een notificatiebericht per e-mail.
Hiervoor is het belangrijk dat je jouw e-mailadres juist opgeeft bij het aanmaken van een bestelling op onze website. Je kunt tot 23:59 uur een 2e afleverpoging inplannen voor een andere dag of een ander dagdeel.
Doe je dat niet, dan is het pakket de volgende dag af te halen bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint.