Houten dozen

We hebben verschillende houten (thee)dozen om te laten bedrukken met een eigen foto. Of je kiest voor de leuke vintage dozen met een mooi tekstje en de namen.

Je kunt kiezen uit diverse inhoud en maten. Er zijn theedozen met 9 of 12 vakjes, er is een teken doosje, een hobby/knutseldoos  met 2 verdiepingen en een bewaardoos voor foto's.

Foto's kunnen in kleur of in zwart wit.

tips

Heb je witte delen in je foto die echt wit moeten blijven, zoals een trouwjurk ? Kies dan voor de dekkende foto opdruk. Je kunt hierbij kiezen voor een smalle of een brede zwarte velvet rand.

Hou je van de sfeer die hout uitstraalt en vind je het niet heel belangrijk dat de foto echt scherp te zien is, kies dan voor de subtiele opdruk. Je kunt hierbij kiezen voor een opdruk die de hele deksel bedekt of gedeeltelijk, zodat je nog wat hout ziet.

Heb je een foto met weinig kleur, hou je van strak, of is je foto erg onrustig, kies dan voor zwart wit opdruk. Dit maakt je doos veel aangenamer om naar te kijken en is tijdlozer.

Hou je van zwart wit foto's en wil je dat leuke vintage sfeertje ? Kies dan voor de whitewash vintage coating, hierbij wordt wit in de foto wit, maar blijft wel het karakter van het hout te zien. Foto's worden hier altijd zwart wit op gezet.

Houten doos met subtiele opdruk over de hele deksel, foto en tekst

Houten doos met subtiele opdruk met hout rondom

Houten doos met dekkende foto en brede velvet rand

Houten doos met whitewash coating en zwart wit foto

Houten doos met dekkende foto smalle velvet rand

Houten doos met vintage whitewash coating en grijze tekst

Houten doos met subtiele opdruk over de gehele deksel met foto en tekst

Houten ( thee)doos met vintage tekst

Houten doos met vintage whitewash subtiele opdruk

Houten knutsel/naaigerei kistje met foto en tekst

Houten bewaarkistje