Geboorte klokjes

geboorteklokje_

Je kunt hier uit maar liefst 253 standaard ontwerpjes kiezen voor het maken van een geboorteklokje ! Voor elke kamertje is dus wel iets te vinden. Hierin verwerken wij de naam van de baby en de geboorte gegevens die jij er graag bij wilt hebben. Hebben ze een mooi geboortekaartje gebruikt dan kun je deze ook erop laten zetten, kijk hiervoor bij de button "klokje met geboortekaartje".

 

Verkrijgbaar in 3 maten: 16-23-29 cm.
We hebben frisse hippe eigentijdse gekleurde klokjes, voor jongens en meisjes, met uiltjes, vogeltjes, poppetjes, handjes of gewoon gezellige plaatjes. En voor mensen die een strakkere smaak hebben, of als je gewoon geen idee hebt welke kleuren de babykamer is, kun je een grijzig ontwerpje nemen. De zwart witte tinten  zijn neutraal, en passen meestal wel overal bij.

Deze klokjes zijn nergens anders te koop of te bestellen, en in al de jaren dat wij deze klokjes maken, zijn er al heel veel kersverse ouders blij verrast met zo'n leuk kraamkado.

 

De kleinste twee maten passen gewoon door de brievenbus, dus de verzendkosten zijn laag, en je hoeft nergens voor thuis te blijven. Als je de order voor 12.00 uur hebt afgerond, gaat het klokje dezelfde dag nog met de post mee. De grootste maat moet met de pakketdienst mee. Deze heeft daarentegen wel een geruisloos, traploos werkend uurwerk en tikt daardoor niet. Laat je de middelmaat met de pakketdienst verzenden dan komt hier ook een geruisloos uurwerk in.