Hippe vintage en jeans shirts met teksten

Je kunt heel makkelijk zelf de leukste teksten die je ergens op internet hebt gespot, of een leuke kreet uit je vrienden- cluppie op een fantastisch leuk t shirt laten zetten.

Niet van dat simpele, gewone textiel, maar een reuze cool shirt, en nog betaalbaar ook. Kies uit 3 kleuren vintage shirts, deze zijn met de nieuwste hippe cold dye vertechniek gemaakt, daardoor mooi afgewerkt met verschoten naden , of ga voor de denim versie, deze is iets prijziger maar wel heel mooi en  helemaal hip.

 

   

 

Vintage shirt indeling 1

Vintage shirt indeling 2

Vintage shirt indeling 3

Vintage shirt indeling 4

Vintage shirt indeling 5

Vintage shirt indeling 6

De letters zijn wit, het lettertype kies je zelf erbij uit, en voor de indeling kijk je naar de onderste indelingen, het is helemaal niet moeilijk, en super leuk ! Zo krijg je een beetje al een voorstelling hoe jouw shirtje er uit gaat zien straks. Je hoeft verder weinig te doen; vul de tekst in bij een van de gekozen indelingen, kies je favoriete kleur, en wij delen hem professioneel en zonder verdere extra kosten voor je in.

Ietsje duurder dan een gewoon basic shirt met zwarte letters, maar ja, dan heb je ook wel iets moois in je kast liggen. als íe daar al ooit ligt, want waarschijnlijk wordt het je favoriete shirtje ...

Vind je trouwens een van de teksten die in de voorbeelden gebruikt zijn al helemaal leuk, dan kies je gewoon voor dit shirt, en hoef je niets zelf verder te bepalen, behalve dan een leuk kleurtje te kiezen.