Boxershort

boxershort-foto en tekst

Een boxershort laten bedrukken: dat kan met een foto, tekst of foto en tekst. De boxershort is lekker zacht, rekt goed, en heeft een neutrale bovenrand.

 

Geef je vriendje een onderbroekkie met jouw leukste foto erop en een waarschuwing voor andere dames dat hij helemaal van jou is, of feliciteer hem met zijn verjaardag. Wedden dat hij zijn designer boxertjes in de kast laat liggen omdat die van jou gewoon veel leuker is?

Kijk ook eens op onze website tekstkado.nl, hier vind je boxershorts met grappige teksten voor een man die nu eindelijk eens moet erkennen dat íe nu echt een ouwe lul geworden is, of voor jongere mannen, die een lullig kadootje zoals dit wel kunnen waarderen.

Als je een foto gaat verzenden kun je dit aan het eind van het bestelproces uploaden. Let op: wij werken niet met een zelf opmaak programma, dus je foto komt niet meteen terug in een ander beeld. Het ontwerpen hoef je dus niet zelf te doen, dat doen wij voor je. Soms is een foto mooier aan de linkerkant van de pijp, soms rechts.  Als je een foto met alleen je hoofd zonder de achtergrond erop wil, snijden we de achtergrond weg. Dit kan niet altijd, kies in dat geval voor een rechte foto. Heb je specifieke wensen hierover, zet het dan gewoon bij opmerkingen erbij. Je kunt ook tekst op de achterkant (op de billen dus) laten drukken.

We hebben zwarte en witte boxershorts: het produceren van een opdruk op een zwarte boxer is iets prijziger als je ook een foto erop wilt, maar wel heel mooi ! Je mag zelf een lettertype uitkiezen, kijk hiervoor in het lettertype menu. Om de wasbaarheid te verhogen drukken we liever niet over naden heen, de tekst staat soms daardoor ietsjes meer naar de zijkant.

Witte boxershort met alleen tekst

Boxershort zwart met alleen tekst

Witte boxershort met foto en tekst

Boxershort zwart met foto en tekst

Dames slip met alleen tekst