Bekers

Bekers laten maken kan al vanaf één stuk. Kies  voor een simpele beker zonder poespas, inclusief foto en eventueel tekst dan ben je al voor € 10,00 klaar. Maar voor iets meer kun je ook een beker met een speciaal detail, een hippe vintage vorm , kleur , materiaal of coating bestellen. We hebben heel veel soorten bekers waar je uit kunt kiezen.

We proberen de foto altijd zo groot  mogelijk erop te plaatsen, en snijden overbodige gedeeltes meestal weg, vooral aan de boven en onderkant, zodat het een lekker breed plaatje wordt. Heb je keuze uit verschillende foto's? Kies dan de breedste, en vermijd smalle hoge foto's.

De plaatsing van de tekst kun je het best aan ons overlaten, wij kijken waar het het beste uitkomt om er een zo mooi mogelijk resultaat van te maken.

Heb je een foto of afbeelding, kies dan voor een van de witte bekers, heb je een grafisch plaatje of tekst, dan kun je ook een zwarte beker nemen. Op de matte witte beker wordt de afbeelding altijd wat dromeriger.

Heel handig: voor op het werk ieder z'n eigen beker met naam, eventueel aangevuld met het logo van de zaak.

Heel leuk voor stelletjes : veel bekers zijn ook in een set samen te stellen, super leuk als kado !

Al vanaf de 2e beker krijg je korting. Afhankelijk van het aantal bekers dat je besteld kan de prijs per beker zakken tot € 6,95 per stuk (bij aantallen boven de 36 stuks) Ze worden dan niet afzonderlijk verpakt als kado.