Kussensloop


Een kussensloop is lekker plat, 't past zo in de koffer en 't is nog handig ook.  Een kussensloop is een superleuk kadootje om te geven en te krijgen. Met een mooie closeup foto, een groepsfoto of een collage van de hele familie of je studentenhuis ; alles kan. Een mooi gedicht of met alleen de namen van het pasgetrouwde stel, altijd een succes !

 Je kunt bij er bij ons voor kiezen om je foto qua kleur te laten bewerken , we kunnen de foto voor je vrijmaken van de achtergrond of de achtergrond laten vervagen zodat de foto het allermooist tot zijn recht komt. De meeste service is gratis, voor echt tijdrovende klusjes om jouw foto te optimaliseren betaal je een kleine vergoeding. Maar je foto gewoon zo laten mag natuurlijk ook . Als je een collage van foto's erop wil. kun je de collage door ons laten maken tegen een meerprijs, maar je kunt de collage natuurlijk ook thuis zelf  maken en deze meesturen.

We werken alleen met goede, dikke witte kwaliteits kussenslopen voor het beste resultaat voor je foto opdruk. De foto opdruk is A-3 formaat. Op de zwarte kussenslopen kan alleen witte tekst in A-4 formaat geprint worden.Onze kussenslopen hebben de maat H 60 x B 70 cm. en zijn van katoen.

Hieronder zie je wat we kunnen doen om je foto extra mooi te krijgen.Je kunt de foto gewoon rechthoekig laten
Maar we kunnen hem ook voor je uitsnijden

Je kunt de foto gewoon zo laten
Maar we kunnen de achtergrond ook rustiger maken

Je kunt de foto gewoon laten zoals hij is

Maar we kunnen hem ook voor je uitsnijden en de kleur bewerken


Originele foto
Foto geoptimaliseerd

Kussensloop foto

Kussensloop met foto recht en tekst

Kussensloop met foto uitgesneden en tekst

Kussensloop met uitgesneden foto

Kussensloop met tekst

Kussensloop zwart met tekst

Collage kussensloop

Let op: Wij werken niet met een editor, omdat dit het eindresultaat meestal niet ten goede komt. Sommige mensen zijn huiverig of wantrouwend omdat ze een editor gewend zijn en denken dat daarmee alles onder controle is. Dat is natuurlijk een illusie, want het eindresultaat is niet altijd beter via deze werkwijze. Er komt vaak veel ervaring bij kijken om de meest optimale keuzes te maken, en die ervaring heeft een klant meestal niet. Wij doen dit werk al heel lang en weten hoe we jouw foto zo optimaal mogelijk op het sloop kunnen drukken.