Klokje met een foto

Aluminium klok met foto

Een klokje is een fantastische achtergrond voor je favoriete foto. Ook een geboortekaartje is een geweldig leuk kraamkadootje als het verwerkt is in een klokje.

Je kunt de klok laten voorzien van een naam, of een klein tekstje.

Als je dit graag wilt, plaatsen we ook een cijferrand erbij tegen een meerprijs, dit komt niet altijd de klok ten goede, sommige foto's zijn te druk  en dan wordt het een beetje een rommelig geheel dan. Ons advies is om het weg te laten, of om het zoals hiernaast, in een subtiele kleur te laten zetten zodat het niet zoveel aandacht vraagt.

Wij maken de klok zonder extra kosten zo mooi mogelijk voor je op, we doen dit werk al heel wat jaren en weten precies waar de valkuilen zitten in het ontwerpproces. Je hoeft bij ons dus niet zelf aan de slag te gaan om alles passend erop te krijgen, dat werk nemen wij je graag uit handen.

Je hoeft zelf niets te doen, behalve de foto te verzenden. Wij verzorgen gratis het ontwerp en gaan voor elk klokje weer met evenzoveel plezier aan de slag.

Er zijn bij alle klokjes een grote en een kleine versie en voor de metalen hebben we zelfs 3 maten : 16 cm- 22 cm - 30 cm, de grootste heeft een traploos niet tikkend uurwerk, bij de middelste metalen kun je dit ook krijgen, maar dan moet je bij verzenden straks wel kiezen voor pakketdienst, niet voor brievenbuspost (deze past net niet door de brievenbus)

mdf klokje

metaal klokje

sloophout klokje