Kussensloop foto en tekst groot

Bij deze optie, maken we de foto zo groot als maar kan, en hetzelfde geldt ook voor de tekst.

We plaatsen de foto meestal zoals in het voorbeeld hiernaast, rechts, en zetten de tekst links onder, maar niet door de foto heen. Maar als je liever de tekst gewoon midden onder de foto wilt, kan dat natuurlijk ook, alleen worden de letters dan wel vaak kleiner, omdat het anders gewoon niet past allemaal. Geef maar aan bij opmerkingen als je speciale wensen hebt.

Foto

Heb je een foto die niet zo goed is, dan hoef je bij ons niet bang te zijn. We proberen er altijd wat van te maken. Soms is bijvoorbeeld omzetten naar zwart-wit een goed plan, of wat extremer met de lichtheid rommelen. Alleen foto's met een te lage resolutie wijzen we af, dat is echt zonde van je geld. Je krijgt dan een mailtje met het vraag of je aan een andere foto kunt komen, of met het voorstel om bijvoorbeeld de foto veel kleiner af te drukken in een herhalend patroon, of dat je je geld terug gestort wilt hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een mislukte kussensloop opgestuurd krijgt.

Wij werken bewust niet met een foto bewerkingsprogramma, maar maken alles wat we hier de deur uit doen liever helemaal zelf op, zodat we zeker weten dat we niet door onervarenheid van de besteller verkeerde keuzes hebben moeten maken. Onze ervaring krijg je gewoon gratis erbij, en waarom zou je daar niet lekker van profiteren ?

Kleuren foto's komen gewoon in kleur erop, zo goed mogelijk bijgesneden zodat alle overbodige achtergrond weg is en ook  qua kleur en licht proberen we altijd het uiterste uit je foto te halen. Ook houden we niet van rode ogen, dus als het even kan werken we die altijd netjes weg. Als je zwart wit wilt zet het dan bij de opmerkingen.

Indelingen

Wij maken je sloop voor je op, en kijken waar de tekst het beste uitkomt.

Vind je het leuk om zelf een indeling uit te kiezen, dan begrijpen we dat volkomen, maar het hoeft niet. Wil je zelf meer zeggenschap over hoe je sloop eruit komt te zien, kijk dan hieronder naar de indelingen.

Kijk eerst naar de vorm van de foto, is het een liggende, opstaande of een vierkante foto ?Als je een collage hebt, staan hierbij ook indelingen.

Je kunt het nummer van je keuze bij "opmerkingen" erbij vermelden.

Maar je kunt natuurlijk ook  lekker makkelijk, het gewoon aan ons overlaten. We kijken dan wat het best past bij de door jou opgestuurde foto en wat de tekst toevoegt aan het geheel.

Als je hebt gekozen voor ook achter een foto met tekst , wordt de indeling achter dezelfde als die je voor de voorkant gekozen hebt.

 

Kussensloop foto en tekst groot