Teenslippers


Slippers bedrukken voor als iemand voor langere tijd naar het (warme) buitenland vertrekt voor studie of stage. Of voor een pas getrouwd koppel, om mee te nemen op huwelijksreis. Laat allemaal dezelfde maken voor je studie dispuut : het is altijd geweldig een paar teenslippers met eigen foto te hebben die helemaal anders zijn dan die gewone uit de winkel.  En ze lopen ook nog eens lekker. Gemaakt van zacht rubber, in alle maten voor kinderen en volwassenen.

Ook kun je kiezen voor een achtergrond in een hout kleur  of een effen hippe achtergrondkleur waarop we de naam drukken van de drager.

Stuur 1 foto op voor beide slippers,  of 2 foto's als je wilt dat er op er op beide slippers iets anders komt.

(Houd er wel rekening mee, dat dit soms erg rommelig eruit gaat zien, vooral als je totaal verschillende foto's gaat gebruiken. Het is beter in dat geval, om het toch op elkaar te laten lijken door bijvoorbeeld een zelfde soort foto te nemen, of een collage te maken die wat lijkt op de andere collage.)

Wij laten bij het ontwerp nooit opzettelijk gedeeltes wit, maar vullen het altijd netjes en creatief op met iets uit de foto of een matchende achtergrondkleur.                          

Slippers tekst met effen achtergrondkleuren

Slippers met zwart wit foto

Slippers met foto kleur

Slippers hout achtergrond met tekst

Wij hebben standaard mallen gemaakt in Coreldraw formaat en PDF. Deze kun je  gebruiken om zelf je foto's en teksten op te maken.

Download Coreldraw formaat:   Small         Medium          Large